Locatianoastra

Pe Str. Nicolae Titulescu, Nr.9. Din soseaua Sibiu-Bucuresti ne gasiti la 600 de metri intrare dinspre Nord, 600 metri dinspre Est, 500 metri din gara centrala si 300 metri din autogara Traian.

Detalii.
Vaoferim

6 camere duble (matrimoniale si double twin) pentru odihna dumneavoastra. Pentru distractie si relaxare am pregatit o terasa semi acoperita de 40 locuri.

Detalii.
Meniulnostru

Va pune la dispozitie cele mai gustoase mancaruri, insotite de servicii de calitate la cele mai mici preturi.In cazul in care doriti oferte personalizate va rugam sa ne contactati.

Detalii.
Contactpensiune

Ne puteti contacta oricand la Telefon: 0742 067 277 pentru rezervari sau informatii.
Coordonate GPS:
45.111134, 24.374624.


Detalii.

Servicii:Cazare:

Avand o capacitate de 12 locuri, Pensiunea Residence clasificata MDRT cu 3* va pune la dispozitie 6 camere duble (matrimoniale si double twin cu posibilitatea de a suplimenta numarul de locuri) cu grup sanitar propriu, incalzire centrala, TV si acces internet wireless.

Cand spunem pensiuni Ramnicu Valcea, ne ducem cu gandul direct la Pensiunea Residence, o pensiune care pune accent pe confort, relaxare, detalii si servicii, toate acestea fiind sustinute de profesionalismul si experienta noastra in domeniu. Pensiunea Residence este una din cele mai atractive din Ramnicu Valcea. Raportul calitate-pret ne recomanda si face ca sederea dumneavoastra sa fie una cat mai placuta si relaxanta.Detalii.

Evenimente organizate:

Restaurant Residence - Ramnicu Valcea, profesionisti in organizare!

Nunta:

Unul din cele mai importante momente din viata va ocupa cateva file din cartea vietii. Toate aceste file vor prinde culoare la Pensiunea Residence. Pregatiti profesional si incarcati de experienta va stam la dispozitie si suntem gata sa aranjam totul, de la primul servetel pana la ultimul balon. Pensiunea Residence dispune de o parcare, un restaurant de 150 locuri, o crama cu o capacitate de 50 de locuri, o terasa a carei capacitate este de 40 de locuri si sunt pregatite sa insufleteasca evenimentul dumneavoastra. Va oferim un meniu ce poate fi personalizat in functie de gustul dumneavoastra. Daca timpul nu este de partea dumneavoastra, ne luam angajamentul de a va oferi un decor minunat, atat in interiorul cat si in exteriorul locatiei, de a solicita servicile unor artisti pe care ii doriti sa presteze la evenimentul dumneavoastra si de fotografiile si filmarile profesionale.
Botez:

Impartaseste cu noi taina fericirii si sarbatoreste acest moment important intr-un mod deosebit. Profesionalismul caracterizeaza Pensiunea Residence. Pregatiti profesional si incarcati de experienta va stam la dispozitie si suntem gata sa aranjam totul, de la primul servetel pana la ultimul balon. Pensiunea Residence dispune de o parcare, un restaurant de 150 locuri, o crama cu o capacitate de 50 de locuri, o terasa a carei capacitate este de 40 de locuri si sunt pregatite sa insufleteasca evenimentul dumneavoastra. Va oferim un meniu ce poate fi personalizat in functie de gustul dumneavoastra. Daca timpul nu este de partea dumneavoastra, ne luam angajamentul de a va oferi un decor minunat, atat in interiorul cat si in exteriorul locatiei, de a solicita servicile unor artisti pe care ii doriti sa presteze la evenimentul dumneavoastra si de fotografiile si filmarile profesionale.
Aniversare:

Un sarbatorit trebuie sa se simta special iar invitatii multumiti. Unicul loc in care detaliile vor face diferenta si vor conta este Pensiunea Residence. Pregatiti profesional si incarcati de experienta va stam la dispozitie si suntem gata sa aranjam totul, de la primul servetel pana la ultimul balon. Pensiunea Residence dispune de o parcare, un restaurant de 150 locuri, o crama cu o capacitate de 50 de locuri, o terasa a carei capacitate este de 40 de locuri si sunt pregatite sa insufleteasca evenimentul dumneavoastra. Va oferim un meniu ce poate fi personalizat in functie de gustul dumneavoastra. Daca timpul nu este de partea dumneavoastra, ne luam angajamentul de a va oferi un decor minunat, atat in interiorul cat si in exteriorul locatiei, de a solicita servicile unor artisti pe care ii doriti sa presteze la evenimentul dumneavoastra si de fotografiile si filmarile profesionale.
Intalniri:

Doresti sa iti inviti prietenii in oras? Nimic mai simplu! Un spatiu deosebit in care o sa va simtiti ca acasa il gasiti la Pensiunea Residence. Pregatiti profesional si incarcati de experienta va stam la dispozitie si suntem gata sa aranjam totul, de la primul servetel pana la ultimul balon. Pensiunea Residence dispune de o parcare, un restaurant de 150 locuri, o crama cu o capacitate de 50 de locuri, o terasa a carei capacitate este de 40 de locuri si sunt pregatite sa insufleteasca evenimentul dumneavoastra. Va oferim un meniu ce poate fi personalizat in functie de gustul dumneavoastra. Daca timpul nu este de partea dumneavoastra, ne luam angajamentul de a va oferi un decor minunat, atat in interiorul cat si in exteriorul locatiei, de a solicita servicile unor artisti pe care ii doriti sa presteze la evenimentul dumneavoastra si de fotografiile si filmarile profesionale.